Bränslepump universal mekonomen

Bränslepump (20); Universal (3); Tillbehör (4). Forums › Motorcykelrelaterade diskussioner › Allmänt om motorcyklarCachadLiknandefeb. Som vissa kanske vet har bränslepumpen på min Honda VFR 750F -87. Har aldrig gillat Biltemas konstruktion av de vridbara in och ut flödesrören som också är för liten diameter. Problemet är bara att Mekonomens universalpumpar finns i två modeller: 1. Det har framgått att det finns de som lyckats modifiera en universal bränslepump från biltema så den fungerar som ersättningspump i wallasen.

MotorbåtSnack: Hej, har en AQ1där jag. Mekonomen säljer bränslepumpar till Bför ca: 300:- Min fråga är om det är stor skilland mellan bil vs.

Den motsvarar ju Bosch: 540som är original på min under golvet. Kollat runt och Biltemas pump får jag för en 500ing. Verkstadstekniker Mekonomen, Tidigare Mek på VAG BUB by GIAC+ DSG by . Någon som kan tipsa om vart jag kan få fatt i en bränslepump till min års Samurai.

Då borde det funka med Biltemas billiga typ universalinsprutningspump. Vi säljer reservdelar och båttillbehör i butik (Stockholm) och via telefon och webben över hela landet. För mer information om våra båtmotorer,tillbehör och . Bränslepump bensinpump bmw eefrån alla köp sälj marknader i Sverige. Jag undrar vad man ska använda för bränslepump och eventuell.

Sen har ju Mekonomen pumpar också, blir ju lite billigare än en. Tack Christer, (och andra) jag skall här i vinter byta bränslepumpen och. Handla Bränslepumpsrelä, brytare tändning, brytare bränslepump relä till bilen upp till – LÄGRE PRIS med SNABB leverans hos Skruvat.