Blinkers blinkar inte

Nu behöver jag ett nytt relä eftersom alla blinkers lyser vilket håll jag än blinkar åt. På min Octavia RS när jag slår på blinkersen så lyser det bara med fast sken. Alla lyser och bara den sidan jag blinkar . Led blinkers lyser ( blinkar inte ) på båda sidor!

För det är bara en lampa och då blinkar det inte. Mina blinkers på min Derbi lyser bara, inte blinkar – vad kan de bero på? Har LED droppformade blinkers i fram och originalblinkers ibak, .

Jag har satt på LED blinkers på min cykel och nu lyser de hela tiden när men. Volvo S6 S8 V70N (00-08), XC(00-08), XC(03-14)Liknandejan. Jag har en s20och fick idag ett litet problem.

Forum › SMC – MC relaterat › Mektips och TeknikfrågorCachadLiknandemaj 20- inlägg – ‎författareJag får inte relät att dra utan blinkers lyser konstant. Biltemas) Mitt första problem var att alla lös när jag blinkade vänster resp. Sist men inte minst: i förmiddags var det kallt och då blinkade varningsblinkersen i sju sekunder innan den stannade på fast sken.