Blinkers blinkar snabbt besiktning

Jag har ett skumt problem med bilen, vänster blinkers blinkar mycket snabbare, typ samma hastighet som varningblikers. I går när jag gjorde ordning bilen för besiktning så upptäckte jag att blinkersena blinkade fasligt snabbt. Min polare håller på med ett rejält bygge men har problemet att blinkersen blinkar för snabbt.

Som jag fattat så ska man då koppla ett motstånd i . Importera Dodge RAM från USAinläggdec 2014USA blinkers blinkar för fort? Blinkers blinkar snabbt på ng9- men ingen trasig glödlampa. Blinkers-blinkar-snabbt-på-ng9-3-men-ingen-tr.

När blinkersen blinkar snabbt så brukat det betyda att en glödlampa är kass. Eller naturligtvis någon typ av avbrott fram till lampan. Eftersom det är mycket snack om mini blinkers nu, så frågade jag besiktningsmannen när jag var inne med min bil om hur reglerna var för detta.

Hur får man blinkersna att blinka normalt då alla lampor funkar och det endå. Det vill säga om man låter alla fyra blinkersen blinka samtidigt, då blir de alla fyra. Men gissa om den gick igenom besiktningen dagen efter!

Du kan få en anmärkning vid besiktningen på blinkhastigheten. Min blinkers blinkar nu ca ggr per sekun men vad lagen säger har jag . Jag hade moddat min bakdel på hojen men de sa inget om de, var lite orolig för mina blinkers då den blinkar fort som om de e en trasig lampa . Men om det blinkar snabbt, men alla lampor funkar så blir det väl . När jag ska slå på blinkersen så blinkar det en gång sedan händer inget mera. Hoppas du får ordning på det hela innan besiktningen! Vad säger besiktning om sådant här problem.

Jag har sett detta på V60’s ute i trafiken och då har inte bakblinkersen blinkat alls. Höger blinkersen blinkar för snabbt ibland. När jag nu kopplar in en diodblinker, så blinkar den inte, utan lyser fast.

E märkta blinkers vid vanlig besiktning, . Om det INTE är flyttgods, måste du ha orange blinkers bak.