Blinkers lyser konstant moped

Mina blinkers på min Derbi lyser bara, inte blinkar – vad kan de bero på? Forum › Hjälpforum › Teknik- och MekhörnanCachaddec. Slår jag på blinkersena så lyser det konstant både fram o bak, inget blink dvs.

Led blinkers lyser ( blinkar inte ) på båda sidor! CachadLiknandejuli 20- inlägg – ‎författare. Lysa eller något sånt bör dom i alla fall göra fast blinkrelet är fel.

LED-Blinkersrelä Derbi DRD Pro 10mar 2013Blinkers lyserfeb 2013Blinkersrelä?

Blinkersproblem, lyser konstant – Harleyforum. El, Tändning, ECM, EFI, TunerCachadLiknandesep. Killen som hade hojen innan mej tyckte att allt som var fult skulle man ta bort, så han tog bort . Tar du bort lampa fram så kommer lampa bak lysa konstant.

Vänster blinkers funkar perfekt men höger blinkar inte utan lyser konstant . Om tex dina LED-blinkers just nu blinkar för snabbt, långsamt, lyser konstant eller inte alls, då får detta relä dina blinkers att blinka normalt. Det är så att om jag startar mopeden och gasar så lyser vänster blinkers utan att jag blinkar, men när jag blinkar så blinkar den fast den stängs .

Jag har satt på LED blinkers på min cykel och nu lyser de hela tiden när men trycker på knappen det funkade bra när jag bara hade LED bak . Vänster sidas blinkers lyser konstant hela tiden, även när bilen är av, även om man tar ur säkringen! Nu ligger det till såhär, min moped går bara att kicka igång. Glömde skriva förut att när moppen är igång, blinkar inte blinkersen när man ska blinka.

Fick ett litet problem med min mp5här om dagen. Min högra blinker lyser bara med fast sken när jag ska blinka höger, den . Jag har satt på LED blinkers på min cykel och nu lyser de hela tiden när men. LED-blinkers , lyser konstantaug 2014Blinkers lyser konstant H fungerar V5. Blinkers blinkar väldigt snabt – Blinkers lyser med konstant sken – Bakljus funkar bra när blinkers är till men blir väldigt svag när blinkers är från. Hur i H-E kan då båda bakblinkers blinka när man blinkar till höger ? Min brorsons moped hade samma problem med diodblinkers, och jag . Lysdioden tar ca ma och lyser hela tiden, när du slår på . Det var blinkersen som krånglade på så sätt att båda bakblinkersen.

Då klarar batteriet av att hålla spänningen konstant men för mig som är ytan. Ibland blickar det och ibland lyser indikatorlampan med fast svagt sken. Hursomhelst, jag har en Dragstar XVS 6med tonade blinkers fram,.

Japp, tanken är att det skall lysa vitt konstant, förutom vid blink, då skall det blinka orange.