Tvättmaskin trumman snurrar inte

Tvättmaskinen tar in vatten och tömmer även normalt men trumman snurrar inte under tvätt och inte heller vid . Det här är ingen direkt fråga utan mer en hjälp till andra med samma problem som jag haft på min tvättmaskin som tack för all hjälp jag fått via. Tvättmaskinstrumman snurrar inte, vad är problemet?

CachadLiknandemaj 20- Hej trumman på vår tvättmaskin vill inte snurra. Hur att reparera en bricka som inte snurra eller centrifugat. Fix gäller för tvättmaskinen Fagor, Bosch.

Om trumman inte snurrar, men du kan höra motorn, bör du kontrollera om drivremmen är trasig eller fallit av.

Om drivremmen precis blivet bytt, bör du kontrollera att remstrammarhjulet (inte alla tumlare har detta) pressar mot den . Kontrollera med handen att trumman utan hinder kan snurra. Om trumman inte rör sig har motorn skadats på ett sätt som gör att du troligen behöver en större . Vet ej åldern på maskinen men den ser ganska fräsch ut tycker jag (Cylinda 10625). Trasig tvättmaskinaug 2014Tvättmaskin löser ut jordfelsbrytaredec 2011Tvättmaskinshelvete! Hemelektronik › El övrig hemelektronikCachadLiknandemars 20- inläggJag har ett problem som jag har läst om förut här.

Den pumpar in och ut vatten men trumman snurrar inte. Köp Drivremmar till Tvättmaskiner direkt från Electrolux. Om tvättmaskinsremmen har gått av kan motorn inte längre snurra trumman.

Vår tvättmaskin lade av i fredags och jag lyckas inte få den att fungera. Trumman snurrar när jag kör programmet och med handkraft känns . Nu tar den bara in vatten, trumman snurrar inte alls. Trumman i min tvättmaskin snurrar inte med tvätt i, men när jag kör igång maskinen tom då snurrar den. Nu är jag ju inte expert på tvättmaskiner och därför vill jag fråga er om.

När jag snurrar trumman går den väldigt ojämnt mot gummiringen runt . Tvättmaskinen är bara år gammal, och jag tycker inte alls att det är tid. Trumman i maskinen vill ej snurra ,allt annat fungerar. NÄR NÅGOT GÅR SÖNDER OCH TVÄTTMASKINEN (ops)vill man ja inte vara utan. Om trumman inte snurrar, kan det bero på en av följande: Felet kan bero på drivremmen är . Här borde det vara fler som åker på att meka tvättmaskiner som kanske har lite tips.

När den väl fyllt vatten börjar den aldrig snurra utan tömmer ur . Min tvättmaskin FT3har nyligen passerat år och har nu slutat fungera, maskinen tar inte lite vatten och tömmer sedan nästan på en gång.