Ted gärdestad snurra du min värld

Lyrics of SNURRA DU MIN VÄRLD by Ted Gärdestad: Min värld min värld du är så stor, Av tankar styrs din fär Långt mera kloka än man tror, . Full and accurate LYRICS for Snurra Du Min Värld from Ted Gärdestad: Min värld min värld du är så stor, Av tankar styrs din fär Långt mera kloka än. This song is performed by Ted Gärdestad and appears on the album Undringar (1972).

Songtekst van Ted Gärdestad met Snurra Du Min Värld kan je hier vinden op Songteksten. Lyrics for Snurra Du Min Värld by Ted Gärdestad. När blev solen gul När fick vagnen hjul Jag bara undrar Vet du när blev himlen blå När blev molnen grå Jag . Snurra du min värld är en svensk låt skriven av Ted Gärdestad (musik) och Kenneth Gärdestad (text).

Låten finns med på Ted Gärdestads debutalbum . Snurra Du Min Varld Chords – Ted Gardesta version (1). Play Snurra Du Min Varld Chords using simple video lessons. Snurra du min värld Songtext von Ted Gärdestad mit Lyrics, deutscher Übersetzung, Musik-Videos und Liedtexten kostenlos auf Songtexte. Snurra Du Min Värld: le lyrics più belle e l’intera discografia di Ted Gärdestad su MTV.

Snurra du min värld von Ted Gärdestad ist Teil des Albums Undringar. Schlagwörter: Snurra du min värld free lyrics , Download Text, video of Snurra . This is Ted Gärdestad – Snurra du min värld (cover) by Jake Minor on Vimeo, the home for high. TED GäRDESTAD SNURRA DU MIN VäRLD lyric at lyric mania for free.

Testo, video e traduzione in italiano di Snurra Du Min Värld – Ted Gärdestad traduzioni, testi canzoni tradotti in italiano, inglese.