Ta bort skärmlås samsung s4

Varför kan man inte byta skärmlås på galaxy s4? Står att vissa är inaktiverade av administratör, krypteringspolicy eller uppgiftslagring. Tråkigt nog så var man tvungen att aktivera skärmlås.

Diskussion i ‘Galaxy S- Allmänt’ startad av elastico, sept 2012. Går det verkligen inte att ta bort den device administration som aktiverades? Skärmlåsning – endast Mönster, PIN eller Lösenord. Jag installerade BankId i min Samsung galaxy Express , när jag startade appen så kom det upp att jag skulle fylla i ett lösen jag trodde det va .

Mobiltelefoner: Jag har haft krångel med min Samsung S II under. Ifall du inaktiverat skärmlås så ska det ju inte komma upp, vet inte riktigt . Men den är även till för dig som redan idag har en Samsung Galaxy-mobil och vill få lite tips och tricks för att optimera ditt. För att editera dina hemskärmar pinchar du bara på skärmen och sedan kan du enkelt lägga till eller ta bort startskärmar. Jag söker lite hjälp, har jag nyligen köpt en Galaxy Sallt verkar ok med det men. Eftersom Ace saknar en sådan har Samsung valt att lägga in den här funktionen för att undvika.

Hur många av er krypterar eller använder lösenord på er telefon. Tappat min samsung g s- Mobiltelefoner – SweClockers. Android – Samsung Galaxy S – Hur man optimerar batteritiden.

Idag var jag så smart att he på ett skärmlås på mobilen, men typ min efter hade jag glömt bort koden (sifferkod) vad fan ska jag. Du kan skydda din mobil eller surfplatta genom att konfigurera ett skärmlås. Varje gång du slår på enheten eller stänger av viloläget uppmuntras du att låsa upp, .