Ta bort skärmlås samsung galaxy s5

Tråkigt nog så var man tvungen att aktivera skärmlås. Diskussion i ‘Galaxy S- Allmänt’ startad av elastico, sept 2012. Går det verkligen inte att ta bort den device administration som aktiverades?

Diskussion: Samsung Gear SFrontier + Gear SClassic. Skärmlåsning – endast Mönster, PIN eller Lösenord. CachadLiknandemars 20- inlägg – ‎författareär det någon snäll människa här som kan tala om hur man får bort skärmlåset på en Samsung SGalaxy LTE? Jag installerade BankId i min Samsung galaxy Express , när jag startade appen så kom det upp att jag skulle fylla i ett lösen jag trodde det va . Varför kan man inte byta skärmlås på galaxy s4? Om du vill se mer från Samsung Sverige på Facebook loggar du in eller skapar ett konto.

Mobiltelefoner: Jag har haft krångel med min Samsung S II under min utlandsvistelse. Jag har koden men det är jobbigt med detta och undrar var jag går in för att ta bort detta. Ifall du inaktiverat skärmlås så ska det ju inte komma upp, vet inte riktigt tyvärr vad man kan göra.

För att få tillgång till den senaste versionen av handboken, gå till Samsungs. Ta inte bort eller lösgör locket för flerfunktionsuttaget från enheten. På programskärmen trycker du lätt på Inställningar → Låsskärm → Skärmlås, och sedan . Du kan skydda din mobil eller surfplatta genom att konfigurera ett skärmlås.

Varje gång du slår på enheten eller stänger av viloläget uppmuntras du att låsa upp, . För att aktivera ditt skärmlås, gå till Inställningar-menyn och välj Låsskärm. För att aktivera ditt skärmlås, gå till .