Styrservo pump elektrisk opel astra

Styrservo Pump Elektrisk – Opel Astra -9191926078682. STYRSERVO PUMP ELEKTRISK, OPEL ASTRA -99; OPEL ASTRA 65D HALVKOMBI; TESTAD . Jag ska konvertera till elservopump i golfen och har köpt mig en pump från en Opel Astra men jag har lyckats slarva bort kopplingsschemat .

Jag var på skroten och införskaffade mig en elektrisk styrservopump. OPEL – ASTRA – Styrning – Styrservo pump elektrisk. Läst lite att den kan vara canbus styr nån som vet exakt och har kört med en sådan pump och vet hur den fungerar.

Läste lite på nätet och såg att alla opel astra från har elektrisk servopump.

Funderar på att ersätta nuvarande läckande servopump med en elektrisk rackare. De har suttit på Opel sen sent 90-tal när Astra G kom, I Nybro har vi bytt 2 . Handla Styrservopump, slang, utjämningskärl till bilen till din Vw. Upp till – LÄGRE PRIS med SNABB leverans. Vi funderar på att koppla in en elektrisk servopump i i vår BMW E3 viklen pump. Jag kör pump från Opel Astra -i min Audi S väldigt smidig inkoppling.

Elservopump (hydraulik) har jag monterat på några tävlingsbilar och det har. Med hjälp av BROR AXELSSON så har jag fått i gång den elektriska servo pumpen. Servo pumpen är från en Opel Astra 19och har två grova .

Det är en elektrisk pump på den som sitter ihop med oljebehållaren. Styrservo pump elektrisk opel astra från alla köp sälj marknader i Sverige. Hitta billigaste Styrservo pump elektrisk opel astra hos AllaAnnonser. Borås bildemontering har alla begagnade bildelar inom Opel – Opel Astra H 04-12. Styrservo Pump Elektrisk – Opel Astra -9156526076592.

STYRSERVO PUMP ELEKTRISK, OPEL ASTRA -98 . Håller precis på och ska koppla in min elektriska styrservopump, som. I min Opel Zafira CDTI från 20har generatorn pajat två gånger, första gången efter ca år (50mil), andra efter ca år (110mil). Har gjort lite undersökningar, och det visar sig att Opel Astra modell 98-har.

Det står att 9-har elektrisk vaccumpump om automatlåda.