Skyltbelysning vid besiktning

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna om besiktning och våra. Får jag en inbjudan (kallelse) till besiktningen? Frågor och svarCachadLiknandeKörförbud gäller tills ny besiktning gjorts.

Hej hojbröder, har besiktning nästa vecka och undrar lite över skyltbelysningen. På bilprovningens hemsida står det att att man innan . Har tid imorgon och insåg att jag inte har någon skyltbelysning. Finns det någon affär som säljer små lampor med . Alt att du kanske kan sno en från någon annans bil till besiktningen.

Trasig regskyltsbelysning på besiktninginläggokt 2009Färgad skyltbelysning? Besiktningsfråga: Räcker lampa som regplåts belysning? Och besiktningen börjar närma sig snart och jag vill inte besöka dom onödigt. Men det är bara den ena lampan i skyltbelysningen som är paj, det finns två du . Iaf, jag har tänkt besiktiga min Husaberg FE4Den är lv-reggad sen.

Reflex bak och skyltbelysning, annars låter det som om det bara är att . Hur är det med ledlampor inför besiktningen? Jag har vida dioder i parkeringsljus och skyltbelysningen.

Klagar gubbarna på det, eller är det inga problem? Småfel som skyltbelysning och spolarvätska brukar hamna i den kategorin. Grejen var ju att bilen trots att den är godkänd till nästa besiktning, . Eller är dem på besiktningen färgblinda wink. Mina LED-strips fram är inte ens lönt att försöka besiktiga me och jag kollade upp . Jag höll på få en tvåa på skyltbelysningen men lyckades övertyga.

ME3 Besiktningen är ett hazardspel och utgången är helt . De kollade att framlykta, bromsljus, skyltbelysning sen mätte de faktiskt avståndet mellan . Det börjar lida mot första besiktning på raptorn. Som jag har förstått det måste man även ha skyltbelysning. Förra ägaren har ju flyttat ner regskylten på vänstersidan som ju självklart e riktigt snyggt tycker jag men de finns ingen skyltbelysning.

Var och besiktigade min Saleen Mustang idag,fick påbackning på att min skyltbelysning lyser vitt sken bakåt!