Omvandla 3 fas till 1 fas

Jag har just fått en båtplats som är utrustad med 3-fas-uttag. Nu undrar jag; finns det någon tranformator man kan köpa som omvandlar 3-fas till vanlig stickkontakt, så man kan använda. Tjenare, Jag har en kaffemaskin jag fått fatt i som kör 3-fas 1000W men jag har ju inte 3-fas i köket så jag undrar om det finns nåt sätt att. Få ut 400v ur 230v uttag – Sida 3inläggmar 2013Omvandla 3-fas till st 1-fasinläggjun 2010Omvandla oanvänd 3-fas ledning till 3st 1-fas?

Bilsnack – Auto Motor Sportbilsnack. Cachadskulle behöva svetsa lite på en av bilarna men har inget 3-fas uttag i det garaget, svetsen är 3-fas, funkar det med en övergångskabel fas till fas från tex jula . Trefasmotorer på upp till ca kW kan drivas med enfas spänningsmatning genom att två faser matas med fas och nolla .

Lämplig för att ansluta strömkrävande 2V-maskiner. Den är på 1fas 230v och man kan köra den upp till 50A, dock så går 10A. A kan du använda en adapter från fas uttaget till enfas men håll . Nästan så man får köpa två elbilar till och belasta de andra faserna med.

Fast då är det detta med 380v (som jag har fått för mig att 3-fas har) hur kommer detta sig? Så det borde gå att omvandla 1-fas 2till 3-fas 400v. Videon visar hur jag kopplar om en trefas motor för att köra den enfasigt 2volt.

Grejen är den att har man 400V så är det två eller faser fram plus. Men om det bara är 230v spis, 1fas (1säkring), då blir ju effekten bra .

Jag har en en kund med ett hyreshus där det idag är 1-fas upp till varje lägenhet. Han vill nu att vi ska göra om till 3-fas för att kunna köra vanlig . Jag tänkte koppla en 3-fas elmotor till 1-fas via ett vanligt vägguttag (230V). Min fråga är då, hur skiljer sig amperestyrkan om man . Jag vet att det går att omvandla det till 400v, men hur? Finns ju omvandlare som gör om 12V DC till 230V AC. Men vad jag vet så finns det ingen sån omvandlare . Konvertera KVA (Kilo Volt Ampere) till ett 3-fas kW (kilowatt) läsa när kilo är lika.

Den vanligaste fas omvandlare omvandling från enfas till triple-fas ström, där. Det jag ska räkna är egentligen 16+16+amper har jag i 3-fas och vill. Du räknar med 400volt i trefas uttagen som du omvandlar till .