Konvertera 3fas till 1fas

Jag har en kaffemaskin jag fått fatt i som kör 3-fas 1000W men jag har ju inte 3-fas i köket så jag undrar om det finns nåt sätt att konvertera 1-fas . Bilsnack – Auto Motor Sportbilsnack. Cachadskulle behöva svetsa lite på en av bilarna men har inget 3-fas uttag i det garaget, svetsen är 3-fas, funkar det med en övergångskabel fas till fas från tex jula .

Kan denna Elbjörn omvandla 2-fas till 3-fas. CachadOm jag tänker rätt, så borde det gå att plugga in 3x skarvsladd med vanlig stickpropp i varsitt vägguttag och sen kunna köra fas. Trefasmotorer på upp till ca kW kan drivas med enfas spänningsmatning genom att två faser matas med fas och nolla . Lämplig för att ansluta strömkrävande 2V-maskiner.

Jag har just fått en båtplats som är utrustad med 3-fas-uttag. Jag tänkte koppla en 3-fas elmotor till 1-fas via ett vanligt vägguttag (230V). Min fråga är då, hur skiljer sig amperestyrkan om man . Jag har en en kund med ett hyreshus där det idag är 1-fas upp till varje lägenhet. Han vill nu att vi ska göra om till 3-fas för att kunna köra vanlig .