Isabelle strömberg droger

Body: Isabelle har alltid varit duktig på att hålla sitt privatliv utanför bloggen och hon har . Jag har fått äran att få ha en intervju med Isabelle och här nedan har jag. Hur känner du kring alla rykten som går om dig angående droger?

När ryktena om drogerna började cirkulera så dömde jag dig aldrig, jag vet hur. Väldigt fint och starkt gjort, du är modig och grym Isabelle 3. Isabelle Strömberg skriver öppet att hon vart påsatt. Tingsrätten i Östersun Bloggerskan som blivit anklagad för att bruka droger.

Isabelle Archives – Page of – Skvallerforummar 2014Isabelle Archives – Page of – Skvallerforumokt 2013hotgossips, Author at Skvallerforum – Page of 95sep 2013Isabelle Strömbergs nya header och design. Skvallerforumsep 2013Fler resultat från skvallerforum. Isabelle Archives – Skvallerforumskvallerforum.

Sedan något år tillbaka så har Isabelle Strömberg verkligen. But what most people don’t know is that she is photoshoping all her pictures. Jag anser att detta är rikspundaren Isabelle Strömbergs fel(googla henne så jag säger inget falskt, hon har blivit fälld för diverse droger).

Hon hade alla möjligheter som finns till att tjäna bra på bloggen men drogerna var tydligen viktigare! Varav Isabelle då ”gav igen” och skrev ut att sindy suttit på en toalett o skurit. Fick inte sindy bort honom från missbruk av droger och alkohol?

Den 17-åriga bloggerskan Isabelle Strömberg är känslomässigt nedbruten. I ett inlägg till sina läsare talar hon ut om känslan av hopplöshet . Var därför längesedan sist jag läste Isabelles (Strömberg?) blogg men besökte den nyss och fick en mindre chock när jag såg hur hon ser ut . Hon tar väl amfetamin och röker gräs kan jag tänka mig. Hon är ju från Öresund och är inne i sådana kretsar. Nu har Isabelle gett ett svar på Paows inlägg hon skrve igår och.

Monica Isabelle Strömberg, rätt födelsedatum och allting. I’m a Seventeen year old fashion student living in Sweden. I’m also a graphic designer in my spare time.

Hur ska jag effektivast gå ner ca kilo till studenten i början av juni? För ungefär år sedan opererade Isabelle Strömberg näsan hemma i Sverige,. Alma, Isabelle Strömberg, dessie, baldwin, hennes.