Hur sätter man upp en lampa i taket

Installera en lampa i taket med svenska uppfinningen CableCup. Jag förstår mig inte på IKEA´s idé om hur man sätter upp deras lampor. Kapa sladden, Kortare sladd = narmare taket.

Här finner du en del praktiska saker du kan behöva när du ska hänga upp din lampa i taket. Kom ihåg att alltid se efter vad det är för material där du tänkt hänga . Ett vanligt problem när man hänger upp en lampa i taket är just att få plats med. Skall sätta upp min nya lampa i vardagsrummet, men det existerande uttaget sitter mitt i rummet, och där har vi inte direkt vårat . Beskrivningen är tydlig och enkel att följa men arbetet och resultatet blev inte. Problemet är att jag inte får takkoppen att fästa mot.

En viss glipa mot taket kan jag acceptera men som det är nu så är den verkligen för stor. Kilade fast en stump av en tändsticka nerifrån upp i mynningen på den orange delen. Liknandejuni 20- Hur installerar man en vanlig taklampa? Nu ska jag sätta upp en lampa ovanför köksbordet, och jag behöver borra. Det är ju betongtak, hur borrar jag utan att hålet blir upp till grannen och.

Ingen mer än jag som ser det, men jag stör mig, blir att borra nya hål igen. Smart upphängning av lampan – tätt mot taket.

Snyggt stylade lägenheter och snygga lampor, men hur tänkte dom med sin lampupphängning? Har en vanlig takplatta med uttag och krok i taket. Damen har ett rum utan takbelysning och när jag försökte sätta upp en oanvänd lampa som jag fått med mig, insåg jag genast hur totalt efterbliven jag är som. Man fick dock välja rätt hål, annars funkade det inte.

Kan inte montera ihop min ikea lampa – Blir snart GALEN! För det tredje – Om man ska sätta i den jordade kontakten, HUR gör man! Fästa krokar i betongtak som klara runt 10-KG. Från lampan hänger en blå och en brun sladd.

Har en vanlig kontakt från Ikea med brun blå och grön sladd som man sätter upp i taket. Veckans tips handlar om hur du kan tänka när du investerar i ny belysning till ditt hem. Har ni högt i tak och är långa i familjen så kan man sträcka sig till cm . Här får du bra tips om hur du skruvar och använder rätt plugg i en gipsskiva för.

Numera använder man gipsskivor i de flesta innerväggar och tak. I en enkel X-krok kan du till exempel hänga ett upp till kilo tungt föremål. När du ska sätta lampkrokar i taket kan du även välja ”platta” pluggar i plast eller metall. Lampan är monterad och klar och nu ska den bara upp i taket.

Jag är så oteknisk man kan bli och har inte en blekaste aning om hur det . Om frågeformuläret: Normalt visas frågeformuläret bara en gång, men om din webbläsare är inställd till att ta bort cookies kan det visas igen.