Hänga upp lampa utan att borra

Perfekt när du ska hänga upp tavlor och lampor. Inga hål i väggen behövs, tas bort utan att lämna. Idén kläckte uppfinnaren Paulina Kolm när hon skulle hänga upp en nattlampa i dotterns rum.

Nu har hon utvecklat ett helt nytt fästsystem som . Så när julstjärnan sedan skulle hängas upp så behöve jag skaffa en krok. Nu fick jag en krok i taket som jag inte behövde borra ett hål för, . Att sätta upp tavlor är fint, men det är inte kul med fula borr- och spikhål.

Kolla in videon som visar hur du hänger upp tavlor utan att göra . Svårt att fästa en taklampa i taket på ett säkert sätt utan att borra och skruva. Nu ska jag sätta upp en lampa ovanför köksbordet, och jag behöver. Det är ju betongtak, hur borrar jag utan att hålet blir upp till grannen och . På videon var det ju en aluminium rigg som klotet hängde i. Du har rätt att sätta upp en lampa eller dyl. Om hyresvärden inte tillåter att du borrar några små hål i taket, vad tror du då han säger om . Borra och fästa i betongväggar var inte så vanligt förr i världen.

På den gamla goda tiden hade man inga större problem att få upp sina hyllor, tavlor, väggklockor.

Den behöver inte vara slarvigt gjord utan kan lika väl ha uppstått på grund av . Borra genom maskeringstape så splittrar du minsta möjliga. Skruva upp en plugg, den ska du lätt kunna HÄNGA i utan att den släpper. Hänga upp en tung lampa (40kg) med vajrar, vad kan gå fel?

Jag ska sätta upp en taklampa i matrummet och skulle behöva lite. Jag kollade på att sätta upp ett lamputtag för tak och sen koppla in lampan på det men. Hej, Skulle ge mig på den banala uppgiften att sätta upp en lampa.

Så jag plockade fram min Bosch slagborrmaskin och borrade. Med apponwall (en betongkrok som kan mer) kan du sätta upp din vägglampa utan att borra. När hon en dag skulle hänga en vägglampa på betongväggen fick hon en idé.

Borra hål i väggen för att hänga upp en ny tavla? Ska du installera persienner, hänga upp en lampa eller montera extralås? För visst är det tråkigt när lampan inte hänger mitt över bordet eller när. Och visst tar det emot att borra hål i taket och när man har möblerat om.

Allt det här löser Lamparmen på ett snyggt och proffsigt sätt utan någon som. På så sätt underlättar Apponwall att hänga tavlor vågrätt och lodrätt. Det gick ju jättesmidigt att sätta upp hållare för fönsterlampor. Trodde jag skulle behöva borra men så googlade jag på betongkrok och hittade.

Det gick riktigt bra och med nyckelhålsfästet är det mycket enklare att hänga upp än en krok.