Blinkrelä led biltema

Vid felvarning blinkar lampan hastigare än normalt. Alfa-Romeo, Audi, BMW, For Opel, Saab, Volvo och VW. Eftersom en LED-lampa bara drar mA så kommer blinkfrekvensen att bli för hög om du inte ökar belastningen på strömkretsen med ett motstånd vid . FIINS ATT KÖPA PÅ BILTEMA LED RELÄ POLIGT D DU . Koppla ledljusinläggjun 2011LED miniblinkersinläggapr 2011LED-blinkers.

Biltemas blinkrelä för le vilket ska man ta? Allmän diskussion › ÖvrigtCachadLiknandeaug.

Det finns två blinkrelän för led-blinkers hos Biltema, ett för. MC-relaterat › MekhörnanCachadLiknandeaug. Testade först att byta relät till Biltemas lastoberoende relä . Byta relä till ett ledrelä eller sätta i motstån vilket motstånd du ska ha beror på. Jag har monterat led-blinkers från Biltema på min gamla gsx 1100-81. Tänkte sätta på LED blinkers på min -men blev lite konfunderad när jag.

Det lastoberoende relät jag har (Biltema) har ju tre ben mot . Använder mig av ett relä från biltema, såg nu att de finns två modeller vad skulle skillnaden kunna vara? Har nyligen bytt blinkers fram och bak till diodblinkers.

I samband med det så köpte jag biltemas LED-Blinkersrelä (42-200) och satte i. Biltemas blinkrelä för le vilket ska man ta? Allmän diskussion › ÖvrigtCachadLiknandeaug. Det finns två blinkrelän för led-blinkers hos Biltema, . Fungerade perfekt direkt och inget fippel med sladdar och . Hej Skall sätta på led blinker på hojen, funderar på ett blinkrelä för LED från biltema. Så här brukar jag koppla en kontrollampa tillsammans med led-anpassat blinkrelä.

Det har jag redan gjort, två olika led-anpassade blinkrelän, det ena från Biltema, det andra no name. Har för mig att jag koppla så här, fast reläet i mitt fall har kontakter, borde vara. Blinkar dina blinkers för snabbt eller kanske inte alls efter du bytte till LED-lampor eller LED-blinkers.