Lastoberoende blinkrelä biltema

Vid felvarning blinkar lampan hastigare än normalt. Alfa-Romeo, Audi, BMW, For Opel, Saab, Volvo och VW. Då antar jag att jag behöver bya relä och hitta då biltema 42-1, någon som känner till om det är lastoberoende?

Blinkreläinläggjul 2014Vilket blinkrelä vid byte till LED-blinkersinläggjun 2014Blinkersrelä? Forums › Motorcykelrelaterade diskussioner › CustomCachadLiknandefeb. Inget konstigt med det, men jag trodde att biltemas motstånd. Testade först att byta relät till Biltemas lastoberoende relä . CachadLiknandejuli 20- inlägg – ‎författareDet lastoberoende relät jag har (Biltema) har ju tre ben mot V-MAXENS. Jag har tänkt skaffa ett blinkersrelä från Biltema.

Har jag förstått det korrekt om att det skall kopplas som . Nu till frågan, vilket blinkersrelä ska jag köpa till den? Orginal blinkrelä till hojar lär gå på 1:- minst. Lastoberoende relä kan ha en specifikation som ser ut 0. Jag köpte blinkersrelä på biltema för 40kr, men när jag kopplar i det händer. Köper man specialblinkers vill ha ha lastoberoende blinkrelä, . Led blinkers kräver anpassat relä, eller att motstånd monteras i.

Använd lastoberoende relä från Biltema fungerar kanon. Koppla in biltema-relä Hornet 62008maj 2013Blinkersrelä Suzuki Bandit 600jun. Testade först att byta relät till Biltemas lastoberoende relä.

Blinkar dina blinkers för snabbt eller kanske inte alls efter du bytte till LED-lampor eller LED-blinkers? Jag har Biltemas Led-blinkers, inga problem i besiktningen. Köpte även ett lastoberoende relä på biltema och bytte det som sitter i bullen annars. Jag har inte klart för mig hur ett blinkrelä fungerar, och hur det kan brinna upp. Intressant att veta hur de fungerar, även om bland andra Biltema har nya.

Kan det vara att watt antalet är lägre på Doss blinkersen och det då blir fel för relät? Eller skulle jag valt Biltemas andra lastoberoende relä? Lastoberoende relä ligger på 149:- alt motstånd med kylfläns 149:- par, vanliga motstånd . Tack Robban, jag satte dit ett lastoberoende från biltema för 1kr, det . Såg på Biltemas hemsida att deras relä 42-1fixar detta, då det är last oberoende. Led blinkers biltemas på sidorna, kopplat från främre blinkersen i.