Vad är krypström

Hejsan, Kan någon lättfattligt förklara vad som menas med en krypström samt ett överslag ? Jag har klurat lite på hur man skall gå tillväga för att mäta krypström i karet, nån som kan ge en snabb for dummies lektion? Det finns en väl fungerande jordfelsbrytare som bara slår ifrån när det är befogat.

Någon som vet vad som är fel och hur det kan åtgärdas? Kan detta dessutom – hemska tanke – ge upphov till alla seglares (?) största skräck. Fullständig isolering är så gott som omöjlig i en fuktig miljö.

Vad ställer jag multimetern på om jag ska mäta tjuvström?

Minhembio forum › Hemma › Gör det självCachadLiknandedec. Vad kan det vara som ger så höga spänningar? Jag misstänker att bilen drar tjuvström när bilen står. Jag har läst någonstans att man ska ställa sin multimeter på mA och sedan dra säkring för . Har en fråga ang krypström i dator chassiet.

Har någn erfarenhet om krypström i Asus N53SV serien? Ingen jord hemma – krypströmmar i chassit? BryggSnack › Övrigt › ÖvrigtSnackCachadLiknandejan.

Krypströmmar – postad i ÖvrigtSnack: Hej,Är det någon som sitter på en patent lösning.

Vad man ska göra istället är det skilda meningar om. Japp, rubriken säger väl allt; hur mäter man hur mycket tjuvström som dras? Att jag har tjuvström vet jag och jag tror att säkringen för . Jag har en Volvo 8och den har för ett tag sedan varit på verkstaden för diverse service.

Enligt mekanikern så sa han att den drar . Hur kollar man enklast ifall det är krypström i elsystemet? Det är så att jag misstänker att jag har krypström då jag tog loss minuskabeln från. Vad du än gör med multimetern inkopplad så dra inte på . Jag har problem med krypström i bilen, vad ska jag göra?

Bilen dör efter tre dagar om den får stå stilla. Hade bilen inne på 60mila service och . När jag vred ljusknappen längst åt höger slutade det. Sen kunde jag vrida knappen fram och tillbaka utan att det började blåsa eller varna för bälte!

För den som behöver repetera vad som lärdes ut i skolan, eller var sjuk den dagen, är också mycket hjälpt av den här boken. Senast redigerad av Nexus mån aug 18:24:2 redigerad . Om bilen står i fyra veckor utan att användas laddas batteriet ur.