Vad är batterisyra

Kunde inte med att fråga till vad men har funderat lite på det. Rengöra batterisyra från bilbatteri – Hobby, fritid och livsstil. Lösa upp batterisyra – Tangentbor möss och övrig kringutrustning.

CachadLiknandejuli 20- inlägg – ‎författareBör jag fylla på bilbatteriet med batterisyra (eller vad det nu kallas)? Bilen startar och går som vanligt nu när jag har . Hittade ett gammalt batteri här hemma när jag städade, såg att ena änden på batteriet typ gått upp, och det var massa vitt,torkat pulver på . Klart att ett nytt ofyllt torrladdat batteri ska fyllas med Syra.

Men vid ev efterfyllning ska bara destilerat vatten användas. I vissa ackumulatorer byggs små, utifrån synliga flottörer in vilka flyter så länge ackumulatorn är laddad och batterisyran tung. I den här perspektivet ligger te – som är en bov vad det gäller missfärgning av tänder- . Tog genast åtgärder med att spola av det med högtryck i typ min. En boende i vår bostadsrättsförening, i Huddinge centrum, har slagit batterisyra i en rabatt. Tror jag uttryckte mig lite otydligt när det gäller batterisyran.

Enligt vad jag vet så är det så att ren batterisyra endast fylls på när batteriet lämnar . Min bästa lampa fungerar inte längre då syra läckte ut och fick kontaktblecken i lampan att oxidera.