Trasig kondensator symtom

När jag för några år sedan renoverade min Husqvarna 1bytte jag ut allt det elektriska, . Vad får man för symtom om det är kondensatorn som gett upp? Kondensator, brytare och tändspole är det sista som jag har kvar att byta.

Jag har skruvat VW i år och aldrig upplevt att en bil inte startar pga trasig kondensator. Frågan är hur en dålig kondensator spökar till det? När jag för några år sedan renoverade min Husqvarna 1bytte jag ut allt det elektriska,. Vad får man för symtom om det är kondensatorn som .

Detta är väl ett symptom på en trasig kondensator? En kondensator leder inte ström så den kan helt enkelt inte bli varm,. Vete katten, men tändlåset verkar ju misstänkt enligt symptom-historiken? När jag vrider svänghjulet slår det gnistor mellan brytarspetsarna. En trasig kondensator kommer att resultera i brända brytare.

Jag misstänker även att det är denna som är trasig, i övrigt ser allt.