Trasig generator symptom

Imorse när jag skulle till jobbet så såg jag att batterilampan lös. Min första gissning var generatorn, men eftersom jag hade brådis, så tänkte jag . Generatorer är viktiga komponenter i en bil motor, eftersom den inrymmer drivlinan.

Mät vad generatorn laddar, kanske det är så att du behöver byta kolen i. Alla forum › Båtteknik › ElCachadLiknandeapr. Thomas Källman: När jag letade laddfel konstaterade jag att en säkring mellan generator och batteri gått sönder. Verkar ju som det trots att det inte finns en enda varning om att generatorn är trasig.

Bytte min förra sommaren efter exakt samma symptom. CachadLiknandeEn trasig generator kan orsaka säkringarna i din Audi att blåsa ut. Om olika elsystem i din Audi inte fungerar, ta en titt på bilens säkringsdosan. Det vanligaste felet är trasig laddningsregulator. Annars är det 1 glapp någonstans eller kaputt generator.

Hur vet man om det är generatorn eller laddningsregulatorn som är kass? Har exakt samma symtom och problem och har även gjort samma . En dag slutade min Saab 9-att fungera, generatorn var slut. Men det allvarligaste som inträffat på flera vagnar är följande symtom.

Sen har jag ju även haft symtom på ABS-systemet som är svåra o förklara. Kanske möjligen kan förklaras med en defekt generator.