Netonnet garanti utan kvitto

Beställda produkter förblir NetOnNets egendom till dess de till fullo är betalda. I det fall produkten inte är behäftad med ett garantifel, utan ett så kallat . Transportskador åtgärdas utan kostnad för våra kunder.

Vi ger dig års garanti på de flesta produkter i vårt sortiment. Har ett Corsair HX5nätagg jag köpt på netonnet i Malmö som gått sönder. Tyvärr hittar jag inte kvittot men agget ska ha fem års garanti och är nu ca 5-2.

Kan jag på något sätt få mitt agg lagat utan kvitto tror ni?

Varför tror folk att garantin inte gäller om de säljer vidare en. Garantiärende på Netonnet, trasiga hörlurar. CachadLiknandejuni 20- inlägg – ‎författare-Kan jag gå till butiken utan kvitto med tvn för det finns väl i deras system eller? Jag har ju skrivit mitt namn och adress på garantin och jag kan ju legga, samt kolla med min.

Alla varor på netonnet har års garanti och det följde även med en garantisedel vid köpet som krävs om man lämnar in varan. To see more from NetOnNet Sverige on Facebook, or create an account. Och länge sparar ni köp information i er databas? Det hela slutade upp med att jag gick därifrån utan att handla något.

Lämnar tillverkaren längre garanti så erbjuds du samma.

Har fungerat riktigt bra för mig, Netonnet har inga egna verkstäder utan skickar sina varor främst till . Det finns även 72produkter, 19produkter där NetOnNet är billigast, historik. Själva beställning och betalning var helt ok men att man skickar varan utan . Han har även lämnat in den två gånger efter garantitidens utgång, utan att företaget har lyckats reparera den. Köpte mig en Samsung LE46C7från Netonnet.

Ja det finns ingen garanti att din TV skall fungera med boxer eftersom det är en import. Hade det varit inom dagar hade de kanske tagit tillbaka min TV utan denna tvist. Gick till närmaste EG med kvitto och fick 1000kr tillbaka inga . Ditt inköpskvitto fungerar som ditt försäkringsbevis, det är alltså mycket viktigt att du sparar ditt kvitto.

Men jag ringde till netonnet, smörade lite i telefonen och vips så mailade han en kopia på kvittot till mig. Hur ska en halva klara sig utan den andre? Jag trodde sånt ingick i garantin (kvittot) när man köper en produkt? För de skriver det som om det verkligen inte finns nån garanti utan deras . Felet har med andra ord uppkommit av sig själv utan att man som kund.

Teoretiskt gäller garantin även utan kvitto men för att kunna utnyttja . Knappt två år”, tänkte jag och ur detta föddes tanken om garanti. Till slut hittade jag ett blekt kvitto från NetOnNet och mycket riktigt var det snart. Netonnet Group-koncernen har valt att fokusera på.

Med andra ord jag har alltså fått administrationsavgift på 29:- utan att ha utnyttjat kredit, när de. När det gäller garantier är det klart bra om kvittot går att läsa tre år senare.