Matlåda glas ikea

IKEA – FÖRTROLIG, Burk med lock, Snäpplocket gör burken aromtät, så att maten du förvarar håller sig fräsch länge. Burken är gjord av ugnsfast glas och kan . FÖRTROLIG burk med lock, klarglas Diameter: cm Höjd: cm Rymd: FÖRTROLIG.

BLANDNING matlåda för salla grön Längd: cm Bredd: cm Höjd:. CachadLiknandeFÖRTROLIG burk med lock, klarglas Diameter: cm Höjd: cm Rymd:. Wiseguide har testat st matlådor utifrån kvalitet, kapacitet och användning.

IKEA – IKEA 365+, Burk med lock, Ventil i locket och rundade hörn ger effektiv och jämn uppvärmning i mikro.

Det genomskinliga locket gör det enkelt att hitta det . Matlådan på bilden nedan är från IKEA och är gjorda i glas. Själva locket är dock gjort i plast, vilket kanske kan låta konstigt om det är just plast . Innehållet kanske inte alltid är inspirerande men med matlåda. Testvinnaren från Ikea är tillverkad av glas och locket av plast, lådan blir inte . Igår kväll var jag tyvärr på IKEA och fick huvudvärk. Den lättade dock lite när jag såg att IKEA har börjat sälja matlådor i glas för pix!

Generellt använder vi glasmatlådorna för att förvara mat här hemma och. Förutom lådorna ovan är ett tips jag hört gott om Biltemas matlådor i glas.

Har precis tänkt börja byta ut Ikealådorna här hemma till bättre varianter. Här om dagen insåg jag att våra matlådor i plast redan är väldigt slitna, . Sen letade jag på loppis och hade tur att hitta nån där, men så en dag var vi på IKEA och då sprang jag på FÖRTROLIG, matlådor i klarglas för . Sedan har jag matlådor i glas som tål micro. Vi har iallafall matlådor från ikea som fungerat bra i många år, dock vill jag byta till något annat . IKEAs som du har använder jag till mina matlådor. Ikeas matlådor av glas, finns i olika storlekar.

Jag bytte ut mina matlådor till glas behållare från Ikea och Clas Ohlson. Matlåda inPlus Pyrex – L tål mikro, ugn, kyl frys . Giftria matlådor av hög kvalitet i glas och rostfritt. IKEA har fått in fina i glas, tyvärr plastlock på, väldigt lika dem från Biltema. Använd istället rostfria matlådor eller glasskålar. Måste tipsa om IKEAs relativt nya serie Förtrolig, ungsfasta, . Smarta glaslådor från Ikea (plastlock dock tyvärr).

Just det sista har jag letat mycket efter men varit så dyrt.