Korta av sladd

Jag skulle gärna vilja korta av de om det är möjligt. Hänga upp fönsterlampor med för kort sladdinläggokt 2016Sladd till kristallkrona -40-50-tal. IdioternaAirsoftSkepparn visar hur man skarvar kabel Redigerat och filmat av Borka Det kommer fler videos senare, det.

Hej, är det någon annan än jag som också reagerat över varför det aldrig står utskrivet i ex. Först var jag tvungen att köpa en bit han-sladd som sattes in i sockerbiten till lampan, men när. Kapa sladden, Kortare sladd = narmare taket.

Vad du kan göra är att korta av sladden i lämplig längd och sedan fästa om den i sockerbiten.

Då slipper du en massa extra kabel uppe korgen. DÖLJ SLADDARNA FRÅN DIN BELYSNING – Lampsladdar. LiknandeDet är inte alltid som det är kul med sladdar från din belysning även om vissa av dom kan va lite snyggare än andra. Har du sladdar liggande eller hängande så . Jag har precis byggt nytt kök och då förstås placerat vägguttag precis där jag behöver dem.

En annan fördel är att det får plats väldigt mycket sladd inuti koppen, så du behöver inte korta ner sladden själv. Hos Monstercircus hittade jag ett annat snyggt sätt att korta sladden på, nämligen genom att göra en avancerad knut. När lampsladdar är för långa och en inte vill kapa dem kan en göra mer eller mindre kreativa lösningar. Jag har själv några riktigt fula versioner .

Rätt monterade stickproppar och sladduttag med skyddsjord. Svar: vi lämnar 2års garanti om det inte uttryckligen står annat på våra produktblad eller vår hemsida. Såhär lärde jag mig första gången hur en sladd bör nystas ihop:.

Lösningen är att ha så korta sladdar att man inte behöver rulla ihop dem. Används när lampan monteras på annat ställe än lamputtaget. Någon som vet vart man kan får tag på längre sladd eller vad jag kolla.

Se här en utmärkt marknadsidé: korta kablar (och kablar i olika färger). Till min Lacie-disk följde det med en sladd på ca 15cm. Men om jag hade haft såna här gulliga små torn på skrivbordet hade jag nog .