Koppla relä bränslepump

Ska koppla in en elektrisk bränslepump (har mekanisk org.). Detta relä duttar till pumpen under några sekunder när du slår på tändningen, . Hur skall jag koppla elen till bosch pumpen?

Min bränslepump är kopplad direkt på tändningen, men det är inte OK. Alltså måste jag koppla in ett relä som slår av strömmen till pumpen . Jag skulle vilja se schematiskt hur det är kopplat. För att låna tråden lite, jag har problem med min bränslepump på min Golf Gti som beskrivet .

Bränslepumpar startar inte med VEMSinläggaug 2014Problem med matningen till bränslepumpen: Volvo. Boxerville › Motor, växellåda, bromsar, mekaniskt. CachadLiknandemars 20- inlägg – ‎författarejag tror du kan koppla den på tändningen genom ett relä så att den. Ska dra elen till min bränslepump (Facet Red) kommande vecka och jag vill ha det. Min tanke är att ta styrsignal till ett relä,.

Koppla enligt schemat, med signal via hallgivaren. Andra spolanslutningen på reläet kopplar du till oljetrycksgivaren, så bryter detta relä strömmen till bränslepumpen så länge du inte har . Men då kopplar jag förbi relät så får det gå. Köpte mig en biltema volvo pump som nu ska kopplas in.

Ok, jag har ett Hella relä, det står 3 8 8 på dom olika stiften, någon som vet .