Konvertera helljus till xenon

Bi-xenon enligt eftermarknad uppnås med ytterligare ett xenonkit i bilens befintliga helljus. CachadLiknandemaj 20- Kan jag köpa en sats och konvertera till xenonljus? Vi säljer det du behöver för att konvertera till xenon på halvljus, helljus, dimljus och extraljus.

Jag undrar om bilprovningen godkänner montering av xenon på mitt helljus, eller inte? Spelar det någon roll för dem om det är eller 50w? Jag ersatte mina H55W med 35w xenon och det blev ett enormt lyft. Sen då du ska konvertera helljus, satsa gärna på ett 55w kit som har .

Problem med Xenon konvertering i helljus 55W. Xenon lagligt eller inte att komvertera helljusinläggmar 2011Liten sammanfattning om och till eftermonterad. CachadXenonkit dimljus, helljus eller extraljus?

Helljus: Eftermonterade xenonlampor är godkända i helljus enligt SBP’s lagtolkning. LED konvertera halvljus, helljus eller dimljus och slipp helt xenonets. Jag har en vMYmed xenon halvljus men jag vill ha helljus också. Hade xenon konverterat helljus ett tag och tyckte det var en diffus ljusbild jft med . Extraljus eller xenonkonverterat helljus? Nu pratar vi xenonkonverterat helljus, inte halvljus.

Det är ok att xenonkonvertera helljuset, jag har då gjort det med ett billigt kit från tradera . Tänker XENON ( H.I.D. ) konvertera helljuset på en utav familjens VW Passat 3BG ( 2001-20). Hsitter det där idag och jag tänkte sätta 50 .