Ikea koppla jordad

Har en ny IKEA lampa som ska upp i taket där det hänger en brun, en blå och en. Om lampan är dubbelissolerat (FI-märkt) så skall inte jorden kopplas in. Men ska den jordade bara ligga o drälla löst inne i lampan då?

Ojordad armatur till jordat uttag – vad gör jag med jorden. Hem › Vardagsrum › Lamptillbehör › Sladdar tillbehörCachadLiknande100 krIKEA – KOPPLA, Lamppropp med kabel. För det första förstår jag inte instruktionerna, jag förstår inte skillnaden på jordat och o jordat uttag.

B884dzfvLSsLiknandemars 20- Överfört av IKEA SverigePå IKEA har vi genom åren samlat på oss mycket kunskap och.

Det är en brun och en blå sladd till dosan man ska koppla in den. Jag har köpt en lampa från ikea, se länken hur dom vill att man ska koppla. Har köpt en lampa på Ikea som jag försöker koppla in.

IKEA kabel och kopplar den vita sladden till båda . Koppla IKEA Leding till vanligt uttag – postad i Gör det själv: Hej! Jag vet att ikea har, annars finns det säkert att köpa lite överallt där de . Kolozzeum forum › Träning › Allmänt ForumCachadLiknandenov. Varför passar jordade kontakter i ojordade uttag men inte tvärtom? Ser att IKEA betonar att vissa lampor är jordade, medan andra inte är det. Mitt råd är att du inte kopplar in en jordad armatur till ett ojordat . Kopplas från IKEA 365+ SÄNDA takanslutning till uttaget i taket.

Jordad reseadapter för att koppla in utrustning från bl. USA, Englan Australien, Italien och Schweiz i Sverige. Hej, Undrar om man får koppla båda eluttag och ljusarmatur i badrummet till en och. Om jag vill använda en lampsockel i metall måste jag då ha jordad sladd +.