Hur kopplar man ekolod

Koppla ekolod direkt till batteri – postad i MotorbåtSnack: Hej! Hur går jag tillväga, tittade lite på Biltemas grejer i första hand. En hängsäkring kan funka, men ska du låta grejerna sitta kvar i båten måste du se till att det tål . Koppla fler saker till samma batteri – ElSnack.

Ekolod till Garmin 720s fungerar inte – MotorbåtSnack. Koppla bil batteri till ekolod Båtar och sjöliv. Vill man ha sitt ekolod portabelt så finns det en nice och smidig lösning. Det är viktigt att du kollar hur just ditt lod skall kopplas. En bild säger mer än 10or har du någon bild på hur du kopplat?

Nu kan jag inget om ekolo men en snabb koll på nätet visar att . Ekolod är ett verktyg som ökar din medvetenhet om vattnet. Ekolodet är påslaget men inte anslutet till en. Först misstänkte jag störningar via ekolodsgivarkabeln, men den har. Har du kört ekolodet utan givaren ansluten och kollat hur bilden ser ut?

Lowrance produkter eller hur man gör med olika ekolod. Kan jag koppla ihop min HDS touch med elite 4:an så jag kör sjökortet på .