Gömma sladdar list

Sladdgömma som håller ordning på kablar och grenuttag. Praktiska och lättanvända kabelhållare för att hålla ordning på sladdar och ann. Det finns många smarta sätt att dölja sladdar på, till exempel med en list.

Alla sladdar går inte att gömma, men kreativa sätt kan få sladden att bli en kul inredningsdetalj. Med alla paddor, mobiler och datorer kommer sladdar som ligger överallt är störande. Själv har jag många grejer som jag önskar jag kunde . CableFix från InoFix för att dölja sladd från belysningen.

För en så rak montering som möjligt kan du tejpa fast en list, tumstock eller liknande först med tejp . Köp kabellist eller kabelkanal självhäftande online hos Lampsladdar. Dölj enkelt sladdar från lampa och belysning. Ansluts kabellist hjälper dig att dölja sladdarna i hemmet.

Tröskel (list) där man kan gömma kablar i – postad i Inredning Möbler: Tja. Jag är ute efter ngn typ av upphöjd list, tröskel där jag kan ha mina . KANALLISTEN är helt enkelt en list som tar hand om.