Extraljus led passat

Vi kan med stolthet säga att detta är ett otroligt bra extraljus till ett otroligt bra pris! Volkswagen Passat Passat Alltrack 2015-20LED Ramp + . Lite Bar LED – Ljusfäste Frontbåge för att montera extraljus.

Och tänkte kolla om någon har tips på bra extraljus som ger bra ljus och inte. Jag har ju förra generationen och satte min ledramp i en hållare . Vart hittar jag singnalkabel till extraljus Passat 20b7.

Jag köpte en Strands 20” 110w Led ramp denna höst och jag är. Tillverkad av aluminiumrör med svart strukturpulverlack som standard. Tänk om man kunde få bilen med LED-rampen integrerad i taket direkt.

Men, nu har jag beställt en ny bil, VW Passat Alltrack som har radar i . Funderar lite på antingen vanlig extraljusramp eller led-ramp. VAG sa till mig att det går inte att sätta extraljus på nya Passat just p. Q-LE bilmodellanpassat fäste för Avelux C-och Baja Designs SLED extraljusramper. Q-LED VW Passat 11-Fäste för LED-ramp.

Efter 30st SAABar har jag skaffat en Passat Alltrack 2015.

Extraljus är väl aldrig snyggt egentligen, bara mer eller mindre fult. Fick precis en ny firmabil med ledljusramp, funkar superbra! Passat 20Polo 20Polo 20Routan 2010 . Tex Caddy, Passat, Amarok, Audi ABMW X BMW serie.

Vår mest sålda DSM LED-Ramp med modellanpassat monteringsfäste till. Någon som installerat extraljus på sin golf 7? Jag är inne på att slänga på någon form av led ramp på min då jag kör ca. Våra led extraljus är utrustade med den senaste tekniken och riktar sig till konsumenter. Passar era led extraljus till VW Passat 201 20och VW Golf 6? På sista bilen (Passat Alltrack) kostade jag på 3x NBB 2Xenon istället.

Provkörningar av Jaguar XF 30 BMW 730 Passat GTE och Skoda Octavia RS 230.