Bygga lackbox i garage

Jag och en kompis har startat eget, jag kan meka och han kan lacka. Lackningen har vi skött genom att hyra in oss i en lokal lackerares lokaler, . BMW E325I motorrenovering och uppfräschning. Nu bygger vi äntligen våran Lack verkstad! ForuEn BMW 324TD -införskaffarh:forsastrom.

Rapportera en annan bildRapportera den stötande bilden. Aktuell tid och datu2016-12-20:33:22 .

Läser ämne – Mindre lackboxinläggsep 2015Läser ämne – Ska bygga lackbox nuinläggokt 2012Fler resultat från lackguiden. Hur gör jag mitt garage till en lackbox tillfälligt? Ska lacka en bil i ett vanligt smutsigt garage på 4x7m. Ort: Småland; Jobb: Lager- och distributionsansvarig på byggfirma.

Ska ge mig på att lacka en huv (och lite småsaker) i mitt garage. Garaget har ett inre rum med en dörr, tänkte bygga boxen inne i det här . Ta ett hörn i befintlig lokal, bygg upp st väggar. Har endast garaget som verkstad så den andra porten känns onödig.

Var köper man en kraftig fläkt till ett utsug i garaget.

Hem › Bil-relaterat › ElektrisktCachadLiknandejan. Jag skulle rekommendera Nederman eller Pyrovent till garage. Jag kommer att dela av ett utrymme som ibland ska användas som lackbox på 4x8m Tänkte. Jag kommer troligen bygga boxar med filter i på ena väggen. Det vi gjorde var att vi plastade in allt, en industri fläkt in genom garage port . Bygga lackbox Garagesnack Tips – bygga lackbox ska man alltid försöka vara extra.

Hej, jag undrar lite över hur ni gjort när ni ska lackera en garage lack. Vet att lackbox vore de bästa men har ej tillgång till en sån. Tältbygge av byggplast med vatten på golvet blir det för min del framåt sommaren.

En 8-fot (m) bred paintbooth är lämplig för en två-bil garage. Se till att det finns tillräcklig ventilation där du bygger din lackboxen och . Det är väl ca grader varmt i garaget, men det går ju att hjäpa till med en. Har hört något om att bygga en lackbox av ett partytält och en . Verktygsboden har ett brett utbud av lackboxar.

Garage verkstad Lackeringsutrustning Lackboxar, Tillbaka . Och en bakoframvänd byggfläkt som fungerar som utsug :lol:. Har tyvärr fått flytta min hobbyverksamhet till ett mindre garage på annan plats i . Tänkte bygga mig en lackbox för airbrush lackning. Vår hemmabyggda lackbox fungerade helt underbart. Vi har försökt bygga allt så man får ett bra flöde genom boxen utan att det skall bildas .