Ac påfyllning biltema

För användning i nya modeller av Volkswagen, Audi, Skoda och Seat vid förlängda oljebytesintervaller. Premium-KIT för enkel påfyllning av din AC. Innehåller premiumslang och burk Fyll din AC – R134A ersättning.

Diskutera: Tycker du att det är ok att fylla på kylmedel i AC:n själv? Tänkte fixa min AC med biltema metoden, eller om nån i. Det gick i en Biltemas airbrush drivgas burk (4ml fin-fin R134a art. nr 15-197) sedan. Efter påfyllningen fungerade allt som det skulle igen.

Passar alla bilar som använder R134a eller R12. Biltema ac påfyllning från alla köp sälj marknader i Sverige. Hitta billigaste Biltema ac påfyllning hos AllaAnnonser. Egentligen ska man vakuumsuga AC-systemet innan påfyllning, men.

Sidan 2-Att åtgärda AC på egen hand Trafik och körkortsfrågor. Tja, kylsprayen på Biltema är R1och den har ingen dött av. Jag ska vad ni än säger pröva att trycka in mer gas via lågtrycksventilen i 8-ECC systemet. Jag vill bara ha tips på hur man bäst gör en nippel som passar? Har senaste veckorna plöjt allt jag kommit över i detta ämne på nätet och bland annat konstaterat att Biltemas drivgas för airbrush består i 9 r134a, det jag . Fyllde AC med gasol (en billig och funktionsduglig gas) så visade.

Jag fyllde också med kylspray från biltema på min förr-förra bil. Några överblivna adaptrar för däckpåfyllning och lite annat skrot blev en passande adapter. Jag fyllde en bil-AC för några år sedan själv, jag har för mej att man körde.

Biltema och vakumsög med en gammal kylskåpskompressor. Så jag inhandlade två burkar kylsprej hos biltema, de innehåller 3gram R 134a per burk. Biltema köpte jag Kylsprej artnr:3652 9sek.

Jo, en sak till, var sitter påfyllningsventilen? Sen har jag förstått att man ska fylla på lågtryckssidan med AC:n igång. Biltema) av 134a(2-tetrafluoretan) Du . AC kompressorn pajade i vintras och en beg införskaffades från skroten.

AC istället för att betala minst 60kr hos kylverkstad.