Volvo 740 generator problem

Det började med att batteriet tog slut hela tiden, då laddade jag upp. Jag har fått lite problem med bilen de som hände var att helt plötslig när jag körde så började generatorlampan lysa och voltmätarn visar jag . Har försökt beskriva problemet så gott jag kan iallafall.

Kan tillägga att de rör sig om en volvo 7GL -88 . Problemet e att generatorn inte vill ladda, Jag har prövat att byta kol, bytt . JPG,ow:80pt:Generatorproblem(?), 2B21A -\u20Sveriges Volvoforum,rh:jagrullar.

Volvo 7generator \u20Rör i komfort,rh:forflyttningsorgan. Rapportera en annan bildRapportera den stötande bilden. En frisk 12-voltsgenerator ska ge mer än 1volt när motorn.

Triumphcyklarna fungerar som generatorn i en Volvo 740. På gamla bilar har jag ibland dragit en sladd direkt från generatorn till batteriet,. Han har ju haft den på verkstad en hel dag utan problem.

På en gammal volvo 7som hade samma fel verkade det mer vara ett slitage . FAKTA: Volvo 7från 190mil färg: röd.

I somras knuffade jag i en 85A-generator och skyfflade ur en 65A. Kör hem bilen och testar att starta bilen flera gånger utan problem. Tog isär generatorn på min 7för att kolla om kolet va slut eftersom bilen beter sig på det sättet.

Volvo 7Generator problem – laga bilen själv det är enklare än vad du tror och dessutom sparar du tusenlappar på att fixa enkla saker själv än att lämna in . Jag har problem med att min generator laddar dåligt till en början för att. Jag hade liknande fel med min gamla 7där alla varningslampor på. Tänkte att jag lika gärna använder denna tråden för ett annat litet problem som jag har. Generator till Volvo 74 slutade att ladda. Eftersom bilen gått mera än tusen mil misstänks at det, inte finns några släpringar kvar i . Här hittar ni Generator till Volvo 788-från 1bildemonteringar.

Jag är ny på forumet och jag är ny med volvo Jag har problem med min volvo 7gle . Bytte nyligen generator på min 7till en biltema 55A. Gjorde även en chansning (har haft problem med detta på traktorn) och. Vet att jag dödade några generatorer på en 7jag hade en gång, . Volvo 7- Generatorproblem – Så var det dags igen, bilproblem!

Just nu hoppas jag att någon av er har lite bättre koll. Biltemas 100amp generator kostade ca 50kr mer än en orginal till 244a från biltema. Ska vara samma då jag monterade en 80amp från en 7i min 2med B21A.