Volvo 740 generator laddar inte

Jag är ny på forumet och jag är ny med volvo 😀 Jag har problem med min volvo 7gle -88. För det första så laddar inte generatorn. Byt ut remm samt kol i generatorn så är det som nytt .

Och så har det varit nu och jag håller på att bli tokig, Jag kan inte längre starta den på nyckeln för att den laddar inte upp batteriet tillräckligt. Bytt generator men laddar dåligt ändå snälla hjälp! Volvo 7GLe, generator laddar 0voltinläggdec 2009Hjälp bilen laddar inte, generatorlampan lyser svagt.

Om generatorn laddar mer än volt så ska du byta.

Triumphcyklarna fungerar som generatorn i en Volvo 740. Marky PS: Hur troligt är det att generatorn från skroten för 3bagis inte funkar? Lyser inte lampan när du slår på tändningen så kommer generatorn inte att . Generator laddar dåligt Allmän diskussion och frågor.

Bytte nyligen generator på min 7till en biltema 55A. Men märker att den inte alls laddar som den borde, ca 1volt när jag mäter. Vad jag har förståt så krävs det ett motstånd för att generatorn skall börja ladda, och det motsåndet är . När bilen sen startades så slocknade dom inte utan alla lös svagt. Starthjälp ordnades och bilen startade, när startkablarna togs bort dog den.

Fråga: Jag har en Volvo 7där batteri laddas ur hela tiden. Laddar inte generatorn kan det bero på att den inte är ordentligt jordad.