Montera extraljus passat 2016

Och tänkte kolla om någon har tips på bra extraljus som ger bra ljus och inte förstör hela bilen. Montera extraljus VW Passat – 9inläggdec 2014Vart hittar jag singnalkabel till extraljus Passat 20b7. Koppla in extraljus på Audi A-( B) med bi-xenon ?

LED Ramp Volkswagen Passat 2015-20+ modellanpassat. Volkswagen-Passat-Passat-Alltrack-2015-2016-LED-Ramp. CachadModellanpassat fäste monteras i bilens befintliga fästpunkter.

Vi kan med stolthet säga att detta är ett otroligt bra extraljus till ett otroligt bra pris!

Volkswagen Passat Passat Alltrack 2015-20LED Ramp + modellanpassat monteringsfäste . Lite Bar LED – Ljusfäste Frontbåge för att montera extraljus. Men om man ändå är ute efter extraljus så skulle jag inte tveka att. Men, nu har jag beställt en ny bil, VW Passat Alltrack som har radar i VW-emblemet.

Efter 30st SAABar har jag skaffat en Passat Alltrack 2015. Extraljusen är monterade så lång bak det går i hållaren och på så sätt störs inga . Jag har nyligen beställt en ny Passat R-line som jag väntar på ska dyka upp. För att råda bot på detta problem blir det till att montera extraljus.

Nytt sortiment av ledramper att montera under regnrskylten! På sista bilen (Passat Alltrack) kostade jag på 3x NBB 2Xenon istället. Men fördelen med högt monterade extraljus är ju att dom hålls . Jag ska montera extraljus på min bil som har full led och då sa Audi att jag ska ha denna canbus sniffer (Wilbur).

Glassträff på Smultronstället i Söderköping 2016160521:18 . Har gjort motsvarande på vår Passat, dock under främre stötfångare. På min Golf Alltrack blev det st små kromade LED-extraljus (cm i diameter): st Flood en Spot. Sist monterade jag även extraljus med en ljusbåge från QPAX och.

Kör: Tiguan 0TDI Ort: Göteborg Medlejanuari 2016 . Volkswagen Passat Passat Alltrack 2015-20DSM LED RAMP MED. Vi säljer extraljus till din bil från kända varumärken. Satsen består av två 30A arbetsrelän monterade i sockel, separata säkringar, 5. Har fått en förfrågan om att koppla in extraljus på en Passat R TDi -09.