Koppla in extraljus passat 08

Skall hjälpa en bekant med att montera st Hella på en passat-tdi och behöver lite input. Tanken är att montera monteringsplattan bakom . Tips på extraljus vw passat 2016inläggjan 2016Vart hittar jag singnalkabel till extraljus Passat 20b7.

Koppla in extraljus på Audi A-( B) med bi-xenon ? Vart hittar jag singnalkabel till extraljus Passat 20bBI-xenon. Xenonkit Power 60w,rh:streetperformance. Rapportera en annan bildRapportera den stötande bilden.

Inkoppling av extraljus Volswagen Passat B2012. Lite Bar LED – Ljusfäste Frontbåge för att montera extraljus. Fler än 5inlägg: Blev medle08:24:1 10-03-2009: Ort: Stockholm.

Jag har tre stycken Bosch bigknick på min Passat -96. Jag har tänkt montera extraljus på vår nybeställda VW Golf VII som enligt ljustestet i viBilägare har bra halvjus, men riktigt uselt helljus. Hur svårt är det att koppla in extraljus på en så här ny bil? När jag köpte min senaste bil så blev jag så grymt besviken på helljuset, En VW Passat-med original bi-xenon. Lämpligtvis kopplas signalkabel från extraljusrelä till denna).

Slurfi – Masugnsbyn Lappland – tis sep 201 08:41.

Nu åker jag inte A utan en Passat TDI14motion variant -1 men på . HAr lyckats komma över ett par hejdundrande extraljus (LightForce) och tänkte. Där är det ofta 18-åriga världsvana allvetande självutnämnda motorexperter som kopplar in extraljus och radio etc. Någon som installerat extraljus på sin golf 7? Kör: Golf Bluemotion-Ort: Strömstad Medlejanuari 2008.

Min -Caddy saknar relä och det gör nog din Passat oxå. Jag tänkte bara koppla in dimljusena precis som två till extraljus men samtidigt låta originalkablarna sitta kvar, så att dimljusena alltså har två . Installationskit Volkswagen Passat 06-0 dubbel-din.