Extraljus passat 2013

Har en Passat 2012a med Bi-xenon, alltså hel och halvljus har. Jag har sett folk som haft extraljus på dessa så nån som vet vart jag kan sno . Montera extraljus VW Passat – 9inläggdec 2014Koppla in extraljus på Audi A-( B) med bi-xenon ?

Lite Bar LED – Ljusfäste Frontbåge för att montera extraljus. Volkswagen Passat Kombi 20Till salu – Information om bilen. Montera tre Ralley 30Passat 20utan avaktivering sensorer?

Rapportera en annan bildRapportera den stötande bilden. Inkoppling av extraljus Volswagen Passat B2012. Efter 30st SAABar har jag skaffat en Passat Alltrack 2015.

Extraljus är väl aldrig snyggt egentligen, bara mer eller mindre fult. Hur kopplar jag enklast in extraljus på en bil utrustad med xenonljus och kan ni rekommendera någon reläsats? Jag har tänkt montera extraljus på vår nybeställda VW Golf VII som enligt ljustestet i. Tanken är att sätta på ett par bra runda extraljus.

Hur svårt är det att koppla in extraljus på en så här ny bil?

När jag köpte min senaste bil så blev jag så grymt besviken på helljuset, En VW Passat-med original bi-xenon. Någon som installerat extraljus på sin golf 7? Jag är inne på att slänga på någon form av led ramp på min då jag kör . HAr lyckats komma över ett par hejdundrande extraljus (LightForce) och tänkte att det här. Har köpt en AAvant 20och när jag tittar på grillen så är det ju bara plast. Nu åker jag inte A utan en Passat TDI14motion variant -1 . Vilket kablage behövs för att kunna säkerställa strömmförsörjningen till vanliga halogen eller LED extraljus till en Passat fr 2013?

På sista bilen (Passat Alltrack) kostade jag på 3x NBB 2Xenon istället. Jag är sugen på att sätta extraljus på min Legacy 2013. Logo Lastbilstillbehör, extraljus, arbetsbelysning.

Koppla in extraljus, montera extraljus, kopplingsschema extraljus.