Allt mellan himmel och jord blogg

Helg igen och den har tyvärr börjat med att jag har sovit mig igenom halv dagen, jag har åkt på förkylning deluxe Det slår sällan fel att den kommer när jag . Nu är du på min blogg där du kan läsa om mina tankar,idér och känslor dom ändrar. Inspiration blogg inom förskola, mat och heminredning.

På bloggen skriver jag om förskola, Montessori material, heminredning, mat och allt . Jag har en ny bloggplats där ni kan fortsätta att följa mig! Vissa av inläggen här kommer jag att länka till och alla pdf kommer jag att lägga ut på den nya bloggen! Min blogg om allt mellan himmel och jord.

Här skriver jag om förskola, heminredning, mat och allt annat som jag gör och tycker är roligt. Bland annat blev det respons från Daniel Forslund hos Aletheia, och en omfattande debatt på den bloggen. Micael Grenholm har kritiskt uppmärksammats . Idag bestämde jag mig för att blogga, vet inte riktigt varför, men jag ville testa på.

Här är jag och dagdrömmer, om allt mellan himmel och jord. Wow, vad torrt det varit på bloggfronten! Jag kan inte förstå alla supermammor som hinner blogga varje dag, eller varannan dag.

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord. Idag är det som brukligt Nobeldagen, men nobel i all ära men.

Min blogg om allt mellan himmel och jord: Montessorimaterial. Min blogg om allt mellan himmel och jord: . Mina tankar, känslor och upplevelser som rör allt mellan himmel och jord! Thank’s to my blogfriend Viveka I’ve got some new friends that are following my blog . Min blogg om allt mellan himmel och jord: Förskola. Ni skötte er fantastiskt bra med allt och tur med vädret hade vi också.

Jag fick många härliga skratt under dessa två dagar och en resa som jag . En blogg som drivs i utbildningssyfte såväl som simpel underhållning. Läs våra tips och trix kring webbdesign webbutveckling.