Termostat bil trasig

Jag som bytt termostat gånger under de åren jag har haft bilen blev väl inte speciellt förvånad utan tänkte att nu är den paj igen och står i . Jag får ofta frågor om bilar som inte kan hålla tätt. Håller med Tobbelainen här, om toppackningen e trasig, så stiger ju dessutom trycket kraftigt.

Mycket lätt, köp en ny termostat och en ny kork till expansions kärlet! Låt bilen stå utan kylarlock på tomgång ett tag efter termostaten öppnat,. Vad jag har kunnat läsa mig till i andra inlägg så kan det vara idé att byta termostat.

Bilen är importerad från Tyskland av föregående ägare.

Vi köpte vår första bil sommaren 200 en Vw Golf från 20som i december. De bytte nått som på kvittot heter Hus för kylvätsketermostat och Rörstuds till. En termostat bil är en ventil som reglerar flödet av kylmedel i motorn.

Om din bil har en temperaturindikator, ett tecken på att maskinen är trasig termostat det är . Kylskåps-delen blir ej kall, lampan i skåpet lyser så jag misstänker att termostaten har gått sönder. Annars låter de som att det är termostaten som är sliten. En bil med trasig toppackning eller topp blir ofta svårstartad eller går ojämt precis . Köpte bilen för typ ett år sen och den har under den tiden alltid legat lågt med. Det känns som att termostaten inte öppnar som den ska men .

Jag har själv haft det problemet på en annan bil jag hade. Jag plockar bort termostaten med förhoppningen om att den är trasig och spolar rent kylaren. Jmf bil, nybilsgarantin finns kvar men av någon anledning pajjar något med bromsarna, delen byts ut . Andra problem som kan orsaka att bilen går varm är trasigt termostat, kylare eller fläktsensor. Bland det värsta du kan göra är att köra med en överhettad bil, så . Man tycker att cirkulationen borde öka ner man kör på motorväg eftersom insuget ökar men det verkar inte gälla min bil.

Mitt resonemang är att om det vore termostaten skulle temperaturen inte gå. Jag lämna in bilen och det konstaterades att kylaren var trasig. Men envis som jag är så köpte jag sotningssats till VGriffin, köpte även termostat. Sveriges Radio – Ramona och Miriam livebloggar i trasig bil.

Med runt termostaten du har mer bränsle förbrukning, och kallt i bilen, särskilt.