Sata till 6 pin

Smidig fläkt som du kopplar direkt till din mobil! Perfekt nu när solen skiner och man vill svalka sig lite. Kjell säljer en temperaturstyrd fläkt men informationen är väldigt knapphändig. Jag köpte därför en potentiometer på kjell.

Jag lyckades få igång fläkten efter att jag satt dit potentiometern, men den verkar bara funka som en . Kanske kan hitta fläkt till en jättelaptop :). Fläkt Teknik Entreprenad AB projekterar, installerar och utför service och reparationer på luftbehandlings-, fastighetsautomations- och kylanläggningar. Hej jag undrar om någon har ett bra förslag till fläkt kylning till. Jag bedömer att man kan hålla en liknande fläkt igång bra länge med.

Tips: Koppla fläkten till en powerbank så kan den användas utanför hemmet. USB-driven bordsfläkt med två hastigheter. Högpresterande 1mm-fläkt från välkända Noctua. Plexgear Twin Cool Kylplatta för dator upp till 15. Chassifläkt med låg profil och PWM-styrning.

Tystgående vinklingsbar minifläkt i retrodesign som drivs . Gick förbi kjellochcompany och spontanköpte en fläkt till min AMD Phenom2.