Elektrisk oljepump biltema

BryggSnack › Övrigt › ÖvrigtSnackCachadLiknandeokt. Snack: Blev förärad en elektrisk oljebytarpump på fars dag förra året, skulle använda . Ni som kör med biltemas oljepump till turbon, använder ni tryckvakt så den inte. Men kopplar jag loss slangen från turbon så sprutar det på fint och oljepumpen håller ett normalt varvtal. Har för mig att någon tipsade om en elektrisk pump för olja gällande oljebyte. Men min Biltema pump vill jag nästan säga att det inte funkar alls med tjock olja.

Behöver ha tag på en elektrisk oljepump, den ska bara pumpa transmissionsolja till.

Rekomendation på oljepump till returen från turbon. Verkstaden › Allmänna verkstadstemanCachadLiknandejan. Har för mig att Nissan 200SX har en elektrisk oljepump på bakaxeln just för. Snack: Blev förärad en elektrisk oljebytarpump på fars dag förra året, skulle.

Ni som kör med biltemas oljepump till turbon, använder ni tryckvakt så den inte går . Komplett oljebytarpump med inbyggd vakuumpump.