Bosch gll 380 p

Här hittar du en översikt med den viktigaste infon till ditt professionella Bosch-verktyg! Korslaser med tre laserdioder som självnivellerar 3grader . Hitta bästa pris och läs omdömen – vi hjälper dig hitta rätt.

Fonctionnement du laser Bosch lignes, verticales et une horizontale. Jämför priser på Bosch GLL 3-P Professional, läs recensioner om Bosch Elverktyg. Använd vår tjänst för att göra det bästa köpet av Bosch GLL 3-P . Bosch GLL 3-är den kompakta multisyftningslasern för inomhusbruk.

Efter lång väntan (dryg månad) fick jag min GLL 2-80p för någon vecka. Jag blev själv intresserad av GLL 3-så jag ringde till Bosch för att . Jag har väldigt svårt att bestämma mig för vilken laser jag ska investera i. Huvudalternativen som jag har kommit fram till är de två i rubriken.