Bensinmätare visar fel

Hej Jag har sökt lite men inte riktigt hittat svar på min fråga. Min tankmätare går bara upp till halv tank när man tankar fullt sen så når den botten efter halv tank. Bensinmätaren visar tom tank trots mycket bensin i.

Lämnade in bilen på verkstad (ej saab aukt.) då min bränslepump gick åt skogen och en ny installerades i bilen. Monterade i en ny bränsle pump i min volvo s2. Har märkt att det är ett sjukt högt tryck i tanken när man . Bränslemätare visar alltid full tank – postad i Mek Teknik: På vår.

När tänken är tom rymms det bara liter! Dvs reservtank vad har vi gort fel och hur fixa till det.

Min Bettans bensinmätare börjar få fnatt! För övrigt inget annat fel på bilen, startar som den ska! Alltså kan vi nästan utesluta elektriska fel och konstatera att antingen har.

Vanligt fel när mätaren visar fullt är att jordkabeln mellan . Garagesnack Tips – bensinmätaren visar fett ska man alltid försöka vara extra. Någon mer än jag som har en bensinmätare som inte vill bestämma sig för en nivå i tanken. Fick sedan reda på att det var ett Volvo standardfel.

Problemet är att mätaren visar ingenting tills jag tar bort kabeln till. Jo, att det kan vara problem med bensinmätaren det vet jag. Jag har en tank på liter, men när man tankar fullt visar den aldrig mer än 55-liter. Har också en Fiat Ducato -där tankmätaren vid absolut full tank inte visar mer än 5mm från fulltanksmarkeringen.

Inte ens om jag kortsluter givarkabeln mot jord så visar mätaren mindre än. Nån som känner igen problemet, är det nåt fel på mätaren? Kan hålla med dej om att det går åt mycket soppa,visserligen gillar jag och gasa men fan va man får .