Min e cigg funkar inte

Här finns det några problem som är ganska vanliga och lösningar till dem. Kom ihåg att alltid kontrollera att brännar huvudet är tätt åtskruvad med din Clearomizer X. Brännaren är utbytbar vilket innebär att . Hej, så som rubriken lyder så har jag nå strul med min el cigg. Jag köpte den idag och endast efter timmar ungefär har jag fått problem.

A: Kontrollera att: Batteriet är aktiverat. Jag får vätska i munnen när jag använder min e-cigarett, vad gör jag för fel? Hur vet jag hur stor min e-cigarettkonsumtion egentligen är? Var noga med att fylla på förångaren i tid och inte låta vätskenivån sjunka för lågt. Det fungerar inte att ladda batteriet till PCC-adaptern och batteriet till e-cigaretten . Man behöver inte ladda batteriet direkt men man kan göra det.

En väl skött el-cigarett håller länge och fungerar bra. Frågor och svar om e-cigaretter, e-liqui batterier, förångare, rökavvänjning och att sluta röka med hjälp av. Vi lagerhåller reservdelar till e-cigaretter till de flest förångare på marknaden till.

Mycket effektiv och omtyckt förångare för den som inte vill syssla med byte av . Ecigg (Läckage problem) Ego modellen: Det är inte alls vanligt att vi får en sådan fråga men när det väl kommer så handlar det det i om en enkel fix. Laddare till el cigaretter – USB laddare – Väggladdare och billaddare för din e. En elektronisk cigarett, även kallad e-cig, är avsedd för att ge användaren en. USB-laddare för att kunna ladda batteriet. En e-cigarett omfattas inte utav rökförbudet och kan på så vis användas i . Det lönar sig att rengöra sin e-cigarett regelbundet. Om du inte gör det riskerar du att den börjar producera ånga med en underlig bismak eller . Idag har jag även hjälpt en vän med att rengöra batterier som inte fungerade.

Ta en titt om du har några problem med din e-cigg. En elektronisk cigarett, eller en e-cig, är en batteridriven manick som innehåller en. En e-cigg består huvudsakligen av två delar: ett batteri och en förångare. Fyll förångaren med e-juice mellan ytterhöljet och mittenröret, men inte så mycket att .