Kanthaltråd clas ohlson

Tråden kan vara gjord av rostfritt stål eller kanthal. Eller så köper du 49-2från clasohlson vilket är kanthaltråd. Det bästa sättet är att ta ett nätagg som du har över från tex nån trasig trådlöstelefon säg mellan .

Classe (Umeå) för några veckor sedan, de hade ingen kanthaltråd längre och kunde ej hitta i sin prislista heller. RE: Kanthaltrådinläggdec 2012RE: Svetsning av plastfodral, någon som vet? Har varit på clas ohlsson o frågade efter kanthaltråd men dom vet visste inte vad jag snackade om,gjorde även en sökning på kjello Co . Men de verkar inte sälja tråden separat och det är enbart detta jag är ute efter.

Inte heller Clas Ohlson verkar sälja detta. La en order på Clas Ohlson, finns i lager står det på orderbekräftelsen. CachadLiknandeSjälva skärtråden är så kallad elementtråd av fabrikat KANTHAL, köpt vid Clas Ohlson.

Den finns i olika tjocklekar och jag vill minnas att min är på 0. Den här på bilden kostar tretusen spänn, men du kan ju bygga en själv. Kanthaltråd finns på clasohlson, och du kan driva den med t. Finns det nån annan stanns jag kan vända mig eller kan .