Batteri till elmotor fiske

Ska köpa nytt batteri till min elmotor, Minn Kota 35turbo. Amperetimmarna som avgör hur länge batteriet håller eller vad ska man titta på . AGM eller ejinläggapr 2016Val av batterier till elmotor?

Batteri för elmotor, Jula Ah för 995:- eller Biltema 1Ah för. BryggSnack › Båtar › MotorbåtSnackCachadLiknandejuni 20- inlägg – ‎författareJag är på jakt efter ett 12V-batteri till en liten Minn Kota elmotor som jag ska ha på en mindre båt. Har ni tips på lämpligt batteri, vad tror ni om . Utrustning: Hej jag har lite funderingar om man kan ha ett vanligt bilbatteri till en elbåtsmotor eller vad ska man ha?

Råd om Elsnurra till platsbåteninläggmaj 2008Elmotorinläggaug 2006Batteri till Minn Kota. NyheterCachadLiknandemaj 20- Fler och fler kör med elmotorer under sina fisketurer. Ah batteri är paralellkopplade i fören till 12v motorn.

Räcker det med mitt befintliga startbatteri eller ska jag köpa ett extra? Duger Biltema-batteriet eller måste jag köpa ett dyrare batteri? Några bra modeller är tex Varta, Tudor eller Moll.

Funderar på att köpa min första elmotor för att använda till fiske i småsjöar. Jag har köpt en liten billig pryl som laddar ur och laddar i batteriet .

Vi hjälper dig att hitta rätt batteri elmotor Båttillbehör och göra ett billigt. Finns ju ett stort sportfiskeforum, ta och sök där på elmotor eller motornamnet. Det som inte är bra med elmotorer är batterierna, de tål INTE att .