Sätta fast tryckknappar utan tång

Sen kan jag ju sätta sambon på att sätta i knappar. Tips på annan tyckknappstång : Gör det själv! Start › Allt utom barn › Pyssel och HantverkCachadLiknandeHur få fast tryckknappar utan tråd Hej Har nu försökt i en halv dag att sätta fast en tryckknapp på en hundregnkappa, och blir galen.

Har problem med mina tryckknappar, och hoppas på hjälp! Jag har Pryms jerseyknappar som jag fäster med prymtång. Får inte fast tryckknappen med knopp på.

Prymtång för fastsättning av tryckknappar – 3exter.

För att fästa knapparna behöver du även plastverktygen att sätta ytterst på. När jag väl står där förberedd till tusen, kommer jag att fundera . Prymtång, en tång som du använder för att sätta fast tryckknappar, innehåller. Här kommer en liten instruktion på hur jag sätter fast en tryckknapp. Jag trycker igenom piggarna lite och sedan trycker jag ihop tången så att . Jag hör ofta att det är problematiskt att sätta knappar. Sen tar jag tången och passar in den mot ringen utan att rubba den ur dess läge.

Verktyg till plasttryckknappar – Color Snaps – tillbehör till Prymtång. Varför sitta och sy i tryckknappar eller hålla på att banka med hammare istället för att med ett grepp göra allt klart?

Nu kan jag fästa knapparna på mina bebisens kläder när han sover utan märke på golvet. Jättebra, så mycket enklare att sätta knappar. Hur går man tillväga för att sätta i tryckknappar i kläder?

Ett tredje alternativ är att sätta fast tryckknapparna med hjälp av Tripod Prym. Tryckknapp för stickade tyger och tunna vävda tyger. Inga verktygs behövs för att sätta fast, bara att klämma ihop med fingrarna.

Fast det nog funkar precis lika bra med en hammare). Jag köper mina plastknappar i Kina – utan att åka dit tyvärr – , på. Det finns tunga, dyra pressar och billigare tänger att fästa knapparna med.

Remade by MirriPirri: Sätta fast en tryckknapp. Test: Stoff och Stils mm tryckknappar med Prym Variotång med adapter. Dessa två som har varit utan tryckknappar. Sätta fast en tryckknapp Här kommer en liten instruktion på hur jag sätter fast en tryckknapp.

Dessutom kan man använda tången till alla Pryms tryckknappar och öljetter. Och såhär enkelt är det att sätta fast knapparna:. Den här gången tänkte jag visa hur jag gjort mig en stickad kofta, utan att kunna sticka.