Startmotor problem cheva

Hej, jo det är så att jag har lite strul med min startmotor, eller snarare verkar det som att det strular med lite all möjlig el i min bil. Startmotor problem CBBinläggmaj 2016Ingen ström på startmotorn, vad är felet? Cachadjuli 20- det skall väl inte vara nått relä till selenoiden på en cheva va ?

Om jag förstått det rätt så är det ett klassiskt problem på chevor att startmotorn . Min startmotor har börjat bete sig lite underligt senaste tiden,. Startmotorproblem cheva van – Svenska Offroadentusiasternaforum. SOE – Svenska Offroad Entusiasterna › ÖvrigtCachadLiknandesep.

Startmotorproblem cheva 3Bilen är en cheva van -med cheva 3motor i. Jag har två probleStartmotorn slutade fungera, och jag . Satte dit en ny start (igen) Förra gången blev det samma problem,. Problemet är att när solenoiden kör ut benedixdrevet på startmotorn så. Har inte cheva ett par att välja mellan eller är jag helt ute å cyklar? Hej Har problem med startmotorn på vinterbilen, ej 4x4bil men hoppas på hjälp i jänkedelen här ändå.

Sitter en vanlig cheva 3LTi bjucken . Har en cheva 3med 4låda har problem med att startkransen alltid ger sig har schimmsat starten men den ger sig ändå! Batteri år gammalt, rena och fina kontakter vid både startmotor samt batteri,.