Kopplingsschema biltema dubbelrelä

Köpte mig ett dubbel relä på biltema idag. Kan jag koppla ihop soch smed en kabel ifrån helljuset? Bil – MC › Bilreservdelar › Elsystem › ReläCachadLiknandeRelä.

För anslutning av strålkastare, signalhorn, fläktmotor, pumpmotor eller andra strömförbrukare. Med hållare som möjliggör separat montage. Med relä, kablar, kabelskor, strömbrytare samt kopplingsschema. Jag har tre stycken extraljus (tror 55w har inte kollat) som sitter på takräcket som är vinklade för att ge ljus åt sidorna och jag vill koppla dom så .

Kopplat extraljus men något stämmer inte! Kopplingsschema biltema relä – Rör i komfort – malenlis. CachadKöpte mig ett dubbel relä på biltema idag.

Sveriges Volvoforuminläggokt 2009Inkoppling av . Men fick ingen beskrivning på vad kontakterna betydde. Så istället för att gissa frågar jag här! Koppla in extraljus, montera extraljus, kopplingsschema extraljus.

Det är främst slutande relä som används vid inkoppling av extraljus och det är . Hade ett grått relä, old school-modell. Men det verkade inte fungera, så jag köpte ett dubbelrelä på Biltema. Jag ska ha ett relä inkopplat till ljuse.