Komradio 27 mhz

President Jackson II ASC mobil komradio för 27MHz med SSB . Mer än 40produkter tillgängliga online: Fordonsenhet – MHz Komradio – MHz. Mhz är ett radioband som är licensfritt och som används av många till olika syften.

Jag använder 27MHz komradio i min husvagn och snart även i bilen. MHz eftersom att licenskravet på dessa släpptes för ett antal år sedan . Tänkte de kunde va skoj om man är på crusingar osv. Håller på att forska för min och några kompisars räkning.

Zello komradio mobilinläggmaj 2016Danita 12Komradioinläggsep 2011Fler resultat från 27mhz. Komradio (1) MHz jaktradio MHz CB-radio CB radio midland. AM- och FM-modulering; kanaler; Upp till W. Komradio ifrån KjellCompany Radio och Podcast. Någon mer än jag som håller på med radio här på sweclockers?

Själv har jag en liten mobil station Svera 27MHz . Rixen har väl dom flesta i hela sverige på sin komradio, plus de lokala. Har skaffat en MHz komradio nu, ska se vilket som används mest 🙂 . Jag är själv sugen att handla 27mhz-radio oc. En radiotelefon eller kommunikationsradio, komradio, är en radioapparat som är både.

En nödradiokanal på MHz-bandet (CB-radio) är kanal 11A, ingen . Självklart har jag en 27Mhz men tänker ändå att skaffa mig ett sett PMR. På det glada åttiotalet pratade jag en hel del komradio 27mhz. Detta Gäller – Radio Disciplin vårdat språk. Admin och moderatorer lägger munkavel allt . Komradio 27mhz antenn från alla köp sälj marknader i Sverige.

Hitta billigaste Komradio 27mhz antenn hos AllaAnnonser.